Pakej akan dilancarkan dalam masa...

Hari
Jam
Minit
Saat

Daftar WAITING LIST dulu ye

Makan DRIED FRUIT bersama keluarga… Menang sebuah iPhone secara PERCUMA!*

Isi borang Waiting List di bawah ini dengan maklumat anda yang betul untuk peluang menang hadiah iPhone dan lain-lain. Kemudian klik butang "Sertai Sekarang!"

Dried Fruit @ Buahan Kering bakal menjadi makanan kesukaan seisi keluarga anda.

Dried Fruit atau Buahan Kering adalah buah-buahan sebenar yang dikeringkan menggunakan “vacum machine”. 

Uniknya Dried Fruit ini adalah ia tidak dicampurkan dengan sebarang bahan pengawet, perasa, pewarna dan lain-lain. 

Dried Fruit adalah 100% dari buah-buahan dan khasiatnya tidak berkurang seperti buah-buahan yang sebenar. 

Uniknya rasa Dried Fruit ini lebih lazat, kruncy semasa mengunyah dan ia cair di dalam mulut anda.

Dried Fruit mempunyai 2 jenis pilihan buah-buahan buat masa ini.
Ia sesuai untuk semua golongan tanpa mengira golongan peringkat umur dan jantina. 

Anda pasti sukakannya!

2 Jenis Buah Yang Dikeluarkan oleh Dried Fruit!

Anda penggemar Durian?
Durian King ini wajib dicuba!

Kami yakin anda tidak menyesal makan Dried Fruit Durian King ini.

Rasanya semestinya rasa Durian sebenar.

Tapi, lebih berlemak, lebih manis dan berkrim.

Hampir semua sukakan Mangga!
Lebih-lebih lagi yang manis, berlemak dan cair di mulut bila makan.

Dried Fruit Mangga dihasilkan untuk memenuhi permintaan ramai.

Rasanya berjaya memenuhi citarasa Mangga yang pasti penggemar Mangga tidak dapat lupakan.

Khasiat dan Kebaikan Dried Fruit!

Saya pasti ramai masih tidak tahu apa khasiat & kebaikan makan Dried Fruit ni. Dibawah kami telah senaraikan kepada anda khasiat & kebaikan Dried Fruit ini.

Penuh dengan fiber. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah buang air besar seperti Sembelit.

Dapat membantu DIET dan tidak menggemukkan badan.

Tiada bahan pengawet, pewarna, gula tiruan. Semuanya adalah semulajadi!

Boleh dijadikan snek yang lazat, berkhasiat dan sesuai kepada semua golongan terutama kanak-kanak.

Boleh jadikan makanan ringan sekiranya anda jenis yang suka makan setiap masa.

Yang best! Dapat makan buah-buahan tanpa mengira musim seperti buah Durian kerana ia lebih tahan lama.

Apa kata mereka yang dah try Dried Fruit?

Jom kita tengok feedback mereka yang pernah makan Dried Fruit ini.

Pakej Early Bird DRIED FRUIT Akan Dilancarkan Pada 27 November 2020 selama 4 jam sahaja !

Dried Fruit ini telah lama kami jual iaitu lebih kurang 1 tahun di pasaran. Namun, masa tu kami hanya menjual Dried Fruit Durian sahaja.

Manakala untuk Dried Fruit Mangga belum kami jual secara rasmi di pasaran.
Hanya kenalan rapat sahaja kami bagi mereka mencuba dan feedback mereka adalah ohsem!

Jadi, sempena kami nak perkenalkan Dried Fruit Mangga ini kepada anda buat pertama kali, kami akan lancarkan Pakej Early Bird Dried Fruit dengan harga 2 pakej yang Jimat dan super Jimat! 

Dah nama pun early bird, mestilah murah kan?

Di dalam pakej ini mengandungi kesemua buah iaitu Dried Fruit Durian & Mangga dalam satu harga. 

Oleh itu, anda tak perlu pening kepala dah nak pilih Dried Fruit buah mana satu sebab dalam pakej ni, anda boleh cuba kedua-dua buah yang ada.

Yang bestnya nanti, anda bukan sahaja dapat harga diskaun, tapi kami berikan sekali BONUS-BONUS yang tak masuk akal yang kami sediakan sekiranya anda cukup syarat yang kami tetapkan!

Join "Waiting List" Dried Fruit secara PERCUMA & Berpeluang Menang Wang Tunai RM1000!

Dengan hanya daftar jadi Waiting List Dried Fruit pada borang di atas tadi, anda berpeluang menang cash keseluruhan bernilai RM1000! 
Boleh baca lebih lanjut di bawah nanti.

Selain tu, anda juga bakal nikmati Bonus-
bonus mantop ini jika anda jadi pelanggan
Pakej Early Bird Dried Fruit nanti!

BONUS FAST ACTION 1
iPhone 11 bernilai RM3500*

Anda berjaya menjadi pembeli TERPANTAS PERTAMA dan anda akan menerima hadiah berupa iPhone 11 bernilai RM3500!

Biar betul? Yes, memang betul!

Caranya amat mudah.

Anda hanya perlu tunggu 10 minit awal di website ini sebelum jam 7.30 malam, 27 November 2020. 

Apabila jualan Early Bird diumumkan di buka, anda perlu cepat dapatkan pakej tersebut untuk jadi pelanggan yang pertama buat pembelian.

(Kami akan tunjuk bukti pemenang terpantas di dalam FB Live Facebook page Dried Fruit nanti.)

BONUS FAST ACTION 2 
iPhone 7 Plus bernilai RM2000*

Jangan kecewa sekiranya anda tidak dapat iPhone 11 di atas. Anda masih berpeluang untuk mendapat iPhone 7 Plus bernilai RM2000!

Ini kerana, kami juga memberi peluang kepada pembeli ke-2 TERPANTAS membuat pembelian.

Lumayan kan hadiah? 
Hanya tunggu dan buat pembelian sepantas mungkin

BONUS FAST ACTION 3 
OPPO A73 Android Phone bernilai RM1000*

Rasa tak lengkap sekiranya hanya ada 2 pemenang sahaja.

Jadi, kami ambil seorang lagi pembeli ke-3 TERPANTAS dan akan mendapat hadiah berupa OPPO A73 Android Phone bernilai RM1000!

Hebatkan hadiah ini?
Jadi, sertai waiting list kami dan bersedia pada hari perlancaran nanti ye.

BONUS LUCKY DRAW 
Android RealMe untuk 5 pelanggan bertuah*

Tidak terhad pada pemenang terpantas sahaja. Kami juga akan memilih 5 pelanggan untuk menjadi pelanggan bertuah Lucky Draw.

Sekiranya anda bukan pemenang pertama, kedua dan ketiga, anda masih berpeluang menjadi salah seorang 5 pelanggan bertuah.

5 pelanggan bertuah itu akan mendapat phone Android RealMe setiap orang.

Cabutan bertuah akan dilakukan di FB Live Dried Fruit nanti. Kami akan maklumkan kepada anda di emel lebih awal.

* INFO PENTING!
Hadiah yang kami nyatakan di atas akan diberikan kepada pemenang sekiranya kami berjaya mencapai minimum 5000 pakej order dalam masa 4 jam perlancaran Pakej Early Bird Dried Fruit pada 27 November 2020. Sekiranya 5000 order ini TIDAK dapat dicapai, kami berhak menukarkan hadiah tersebut kepada hadiah lain dengan nilai yang lebih kecil sebagai saguhati. Kami akan umumkan jumlah order tersebut selepas semua jualan di teliti dan selesai.

BONUS Tambahan!

Kami tambah lagi bonus tambahan untuk lebih menarik. Early Bird Dried Fruit ini lebih hangat dengan bonus berikut:

Kod kupon diskaun ini akan diberikan kepada semua pelanggan Dried Fruit yang membuat pembelian Pakej Early Bird Dried Fruit sahaja.

Kod diskaun ini hanya boleh digunakan untuk pembelian produk Dried Fruit sahaja dan hanya boleh digunakan 1 kali sahaja di website rasmi Dried Fruit.

Kami hadkan pengambilan agen di seluruh Malaysia. 

Kami akan khaskan pengambilan agen untuk pelanggan kami sahaja terutama pelanggan yang menyertai Pakej Early Bird Dried Fruit ini sahaja.

Jadi, anda berpeluang besar menjadi agen kami pada masa akan datang!
Maklumat lanjut akan kami terangkan di Telegram Channel kami.

Jadi, macam mana? Menarik Bukan?
Dah tak sabar nak makan Dried Fruit Durian dan Mangga sambil menang hadiah?

Sabar ye.. Kami tak buka jualan lagi.
Seperti kami beritahu anda sebelum ni, Jualan Early Bird Dried Fruit ini akan dibuka pada 27 November 2020 selama 4 jam iaitu dari pukul 7.30 malam sehingga 11.30 malam sahaja.

Ya! 4 jam sahaja. 
Dalam tempoh 4 jam itu, anda boleh beli dan menang hadiah yang lumayan di atas.

Selepas itu, jualan akan ditutup buat sementara waktu untuk kami proses dan menghantar order kepada anda.

Apa yang anda akan dapat pada Jualan Pakej Early Bird Dried Fruit ini nanti?

  • 2 pack Dried Fruit (Durian dan Mangga)

Dari segi harga, ia mampu untuk semua orang. 
Dah namanya jualan Early Bird. Jadi, harga memang murah dan jimat!

Harganya hanyalah RM40 SAHAJA!
Ia sangat berbaloi!

Dengan harga tu, anda berpeluang memenangi Hadiah yang menarik seperti iPhone 11, iPhone 7, OPPO Android Phone, wang tunai dan lain lagi.

Berbaloi kan?

Jualan akan dibuka pada: 27 November 2020 (Jumaat)

Masa: 7.30 malam – 11.30 malam

Sila isi maklumat di borang waiting list di bawah supaya anda tak terlepas peluang memenangi salah satu hadiah yang kami tawarkan dan juga harga promo Pakej Early Bird Dried Fruit!

Daftar sekarang untuk join Waiting List bagi melayakkan anda dapat harga PROMO dan BONUS yang kami sediakan.

PERHATIAN: Kami akan hantar servis VIP 3x SMS reminder kepada nombor mobile phone yang anda isi dalam borang di atas sebelum jualan di buka nanti dan jangan risau SMS tersebut 100% percuma. Kami tanggung kesemuanya.

Dried Fruit adalah produk makanan yang diuruskan oleh syarikat Asfad Food (KT0457518-W)
Copyright © 2020